MASTERPASS İLE HIZLI, KOLAY, GÜVENLİ ÖDEME
Siparişleriniz aynı gün kargoda
Tüm Kartlara Taksit İmkanı
MASTERPASS İLE HIZLI, KOLAY, GÜVENLİ ÖDEME
Siparişleriniz aynı gün kargoda
Her Yaş Grubuna Uygun Kadın Çanta Modelleri

Her Yaş Grubuna Uygun Kadın Çanta Modelleri

Her Yaş Grubuna Uygun Kadın Çanta Modelleri

Kadın yaşamı renkli, yalın, dinamik, dingin ve kesinlikle çok fazla karmaşayı barındırıyor. Kadın çanta modelleri bu farklı ruh hallerine, tarzlara ve tempoya uyum sağlamak üzere tasarlanırken kadınlardan “işte bu!” yorumunu almayı başarıyor. Çünkü her kadın bir yerlere koştururken ya da şıkır şıkır hazırlanıp keyifle bir yerlere giderken çantasından en az kombini kadar emin olmak ister. Söylesenize, kombin yaparken hangi çantayı takacağınıza kadar detaycı düşünmez misiniz siz de? İtiraf edin, çantanız ana aksesuar olarak kombini tamamlıyor. Öyle olmasaydı eğer her sezon çanta trendleri diye bir liste oluşmazdı. 


Her Yaş Grubuna Uygun Çanta Modelleri
Her Yaş Grubuna Uygun Çanta Modelleri

Şehrin ve kadınların hareketli yaşamında şık bir yardımcı olmaya çalışan çantalarda son durum çok karışık: Her tarza uygun joker çanta modelleri seçim yapmakta zorluyor, çanta koleksiyonunu genişletiyor. Çanta modelleri doğru seçim yapıldığında her stilde kendini gösterebiliyor. Yanlış seçimde ise maalesef ki yine gösteriyor. İşte bu yüzden yaşa ve stile uygun kadın çanta modelleri incelikle tercih edilmelidir. Peki, her yaş grubuna uygun çanta modelleri serisinde hangisini seçeceğinizi biliyor musunuz? Hadi gelin, birlikte küçük bir çanta modası keşfine çıkalım!

Tote çanta akımı yaş skalasını genişletiyor

Tote çanta modelleri yılın trendleri arasında adeta parlıyor, hitap ettiği yaş grubuyla yüzleri güldürüyor. Çünkü üniversiteli gençlerden, orta yaşı geçmiş şehir kadınına kadar geniş bir yaş grubunun beğenisini kazanıyor. Sokak stilinde sıklıkla görmeye başladığımız tote çantalar, bir şeyleri taşımanın en şık yolu olabilir. Genellikle dikdörtgen formda tasarlanan ve omuzda taşınan tote çanta, son derece ergonomik bir tasarıma sahip. Tote çanta içerisinde kitap, defter, laptop, kıyafet, alışveriş ürünleri taşıyabilir, küçük bir seyahat çantası olarak bile kullanabilirsiniz. Özel olarak tasarlanan ve zengin kumaşlarla estetik form kazandırılan tote çantalar, modern çağa uygun zarafetiyle farklı yaş gruplarının markajında yer alıyor.


Örgü çanta modelleri yazlıkçı teyzelerin tekelinden çıkıyor

Tam bir el emeği zarafeti olan örgü çanta modelleri bildiğiniz gibi orta yaş üstü teyzelerin en sevdiği çantalar arasında ilk sırada. İlmek ilmek işlenen örgü çantaların doğayla uyumlu görüntüsü birçok stilde hoş bir duruş sergiliyor. Eskiden belli bir yaş grubuna hitap eden örgülü çantalar, modern çağda değişen moda kodları sayesinde genç kuşağın yaşamına hızla giriş yaptı. Şimdilerde yırtık blue Jean, basic tişört, salaş stil gömlek, rahat sandalet gibi alıştığımız yaz kombininde göze çarpan yıldız aksesuar örgü çanta olabiliyor. Aynı çantayı akşamüstü yazlıktan arkadaşlarıyla buluşup çay keyfi yapan teyzelerde ya da plazada çalışan beyaz yakalı modern iş kadının ofis stilinde de görebiliyoruz. Ne kadar şahane bir çanta, değil mi? Kesinlikle yaşsız ve zamansız! 


Örgü Çantalar
Örgü Çantalar

Mini çanta modelleri şaşırtıcı şekilde her kadının omzunda salınıyor

Yeni klasiğimiz olan mini çanta modelleri artık yaşsız! Sokağa çıksak bir bilene sorsak ya da sessizce gözlem yapsak her on kadının yarısında mini çanta görebiliriz. Her yaş grubuna uygun kadın çanta modelleri artık çok modern ve yenilikçi bir tarza sahip. Mini çantalar, portföy çantalar, mini omuz çantaları, aynı anda omuz ve sırt çantası olabilen çok yönlü çantalar kesinlikle sokaklarda! Çanta trendleri podyumlardan, kataloglardan çıkıp sokağa yansıdığında anlam kazanıyor. Mini kadın çanta modelleri trendlerin ne kadar yayıldığını gösteriyor. Çocuklu genç bir kadından ileri yaşa ulaşmış zarif bir kadına kadar herkesin küçük çantaların işlevselliğini keşfetmesi takdire şayan. Ivyes 2023 çanta modelleri serisinde mini tasarımlara yer verirken şüphesiz tüm yaş grubunu esas alıyordu. Haklıymış! Mini çantalar yaşamın göbeğinde her yaştan insanın omzunda zarifçe salınıyor ve çok seviliyor.


Mini Çanta Modelleri
Mini Çanta Modelleri

Bu yazıda, Ivyess markamızın kadın çantaları hakkında bilgi verdik ve çanta seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken bazı önemli faktörlere değindik. Umarız yazımız size faydalı olmuştur ve çanta alışverişinizde yol gösterici olmuştur.

Ivyess olarak, her zaman kaliteli ve şık kadın çantaları sunmak için çalışıyoruz. Siz de sitemizi ziyaret ederek, koleksiyonlarımız arasında gezinebilir ve aradığınız çantayı bulabilirsiniz. Hatta size özel kampanyalarımızdan ve indirimlerimizden haberdar olmak için mail listemize kaydolabilirsiniz. Sizleri de Ivyess ailesine katılmaya davet ediyoruz.