MASTERPASS İLE HIZLI, KOLAY, GÜVENLİ ÖDEME
Siparişleriniz aynı gün kargoda
Tüm Kartlara Taksit İmkanı
MASTERPASS İLE HIZLI, KOLAY, GÜVENLİ ÖDEME
Siparişleriniz aynı gün kargoda
2023 Kadın Kış Modası’nın Detayları Neler?

2023 Kadın Kış Modası’nın Detayları Neler?

2023 Kadın Kış Modası’nın Detayları Neler?

2023 kış modasının detaylarını merak ediyor musunuz? Her ne kadar kışı yarılamış olsak da önümüzde birkaç soğuk ay var. Ayrıca yılın ilk sezon açılışı da kış aylarına denk geldiği için sonbahar-kış modasına ilave olarak bazı yenilikler eklendi. 

Moda dünyası ilkbahar trendlerini belirledi bile ancak 2023 kış modasında da stil sahibi kadınların mutlaka uygulaması gereken detaylar var. Herkes 2023 giysilerini, aksesuarlarını ve en önemlisi ayakkabı ve çanta modellerini merak ediyor. Hiç bir kadın trendlerin dışında kalmak istemiyor. Özellikle şehir yaşamında her gün aktif olan kadınlar son yenilikleri günü gününe takip edip uyguluyor.

Gelin bakalım 2023 kış modasının detayları neler?

Ceketler

Soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi kalın kışlık ceketler dolaplardan henüz kalkmayacak. Pofuduk modeller akla gelebilecek her renkte mevcut. Ancak artık baharın habercisi olan günler için pardösü, blazer ceket gibi parçalar dolabınızda mutlaka olmalı. Klasik renklerin yanı sıra, leopar desenler de çok moda. Ayrıca deri ceketler ve özellikle de retro tarzı tüm düyada yine hakimiyetini sürdürüyor. Annelerinizin dolabında 80ler 90lar’dan kalma deri ceketler varsa şimdi el koyma zamanı☺

Ayrıca farklı renk ve modellerde peluş ceketler de yine vazgeçilmezlerimiz olacak. İster kısa, ister diz boyunda ister ceket kısalığında bir peluş ceketiniz mutlaka olmalı!

Ceketler
Ceketler

Kazak ve Pantolonlar

Kalın kazaklar ve yünlü pantolonlar arada bir giyilecek olsa da artık yavaş yavaş birkaç kat giyinmekte fayda var. Böylece hava birden ısınınca üzerinizdeki ceketi çıkarma imkanınız olabilir. Daha ince kumaştan ve çeşitli renklerde kıyafetler 2023’ün bu ilk sezonunun trendleri. Ancak gotik renklere de dolaplarda yer vermek akıllıca olur.

Hırka tarzı giysilerin içine bluz veya pamuklu t shirt de giyilebilir. Bu sezon özellikle gökkuşağı renklerinde hırkalar ve üç renkli kalın çizgili hırkalar çok trend.

Deri ceketler gibi, deri pantolon ve etekler de trend giysiler arasında.

Kazak ve Pantolonlar
Kazak ve Pantolonlar

2023 kadın çanta modellerinde son trendler

Kadın çantalarında her zevke uyum sağlayacak modeller var 2023 çanta trendleri arasında. Ancak özellikle öne çıkan bir malzeme var ki son zamanlarda çok seviliyor: Peluş!!! Ceketler ve ayakkabılarda da kullanılan peluşu bu sezonda sıkça caddelerde göreceğiz.

Ayrıca kürk ve el örgüsü karışımı kadın çanta modelleri de vitrinleri süsleyecek. El örgüsü de son yıllarda çanta üreticileri ve kullanıcılar için oldukça gözde malzemelerden biri .

Ivyess çanta modellerinde de peluş kadın çantaları konusunda farklı seçenekler bulabileceksiniz. Dünyadaki en son kadın çantası modellerini bizler de yakından takip edip sizlere anında sunmaya çalışıyoruz. 

https://ivyess.com/kurklu-el-orgu-baget-canta

Örnek olarak resimdeki el örgüsü kürklü çanta modelini farklı renklerde bulabilirsiniz. Peluş ve el örgüsü çantalar birçok kıyafetle rahatlıkla kombinlenebiliyor.

2023 kış sezonunda artık baget çantalar, zincirli veya deri omuz çantaları tercih edilebilecek. Kış mevsiminin en yoğun dönemlerinde kalın paltolarla daha uzun saplı çantalar tercih edilirken bu trend modellere özlem duyuluyor. İşte şimdi bu özlemi gidermenin tam zamanı. 

2023 kadın çanta modellerinde son trendler
2023 kadın çanta modellerinde son trendler

2023 Kışı Ayakkabı Trendleri

2023 kış sezonu ayakkabılarında artık yavaş yavaş kalın kürklü botlar yerine bahara geçişi kolaylaştıran deri botlara dönebilirsiniz. Renk ve model seçenekleri oldukça zengin. Koyu ve klasik renklerin yanı sıra canlı pastel renkler, geçtiğimiz sezonların modası sarı ve bronz renkler de sevilenler arasında. Ayrıca sonbahar kış sezonunun gözdesi asker postalı tarzında botlar ve kalın tabanlı botlar da yaz mevsimine kadar giyilecek.

İnce topuk sevenler, kalın topuk veya düz ayakkabı sevenler size iyi haberlerimiz var! Her kadın kendi zevkine ve ihtiyacına göre modelleri bu sezonda da bulabilecek. Kıyafetinizde uyumu ve dengeyi sağlayabilmek adına ayakkabı çanta seçiminizi dikkatli yapmanızı öneririz.

2023 Kışı Ayakkabı Trendleri
2023 Kışı Ayakkabı Trendleri

Aksesuarlar

Hemen her sezon olduğu gibi her zevke yönelik aksesuarlar 2023 kış modasında da var. Ağırlıklı olarak yine paralı ve kat kat zincir kolyeler, gümüş kalın bileklikler ve boho tarzı yüzük ve küpeler görüyoruz. Turkuaz taşlı veya diğer doğal taşlardan takılar da kadınlar tarafından oldukça seviliyor. Taşlı kemerler de aksesuarlarla uyum içinde olunca kıyafette bütünlük sağlıyor. Küpeler olabildiğince büyük ve otantik.

Trendlerin dışında kalmayın 2023 yılının ilk sezon modasını siz de yakından takip edin. 2023 kış giysileri, kadın çantaları, ayakkabılar, aksesuarlar ile sokaklarda ve günlük yaşamınızda dikkat çekin. Unutmayın, giyim tarzımız bizim imzamızdır ve kendimizi giysilerimizin içinde mutlu hissediyorsak bunu karşımızdakilere de yansıtırız.

Aksesuarlar
Aksesuarlar